Плахо животът се върна към нормалния си ритъм. Всички видове заведения

...
Плахо животът се върна към нормалния си ритъм. Всички видове заведения
Коментари Харесай

Време е за парти на терасата. Време е за Johnnie Blonde!

Плахо животът се върна към естествения си темп. Всички типове заведения и занимания работят, само че по една или друга причина към момента не са алтернатива за част от хората. Някои още си чакат имунизацията, други се опасяват от контакти с хора с неразбираем здравен статус, трети просто към този момент са отвикнали да излизат по питейни заведения, след продължителното седене вкъщи. Има обаче най-различни способи да бъдем дружно, а към този момент и времето е на наша страна. Освен това неоспорим плюс е сами да изберем компанията си, вместо да разчитаме, че и останалите гости ще са " на нашата вълна ".

Слънцето подсети за себе си, а какво по-хубаво от това да го споделим с другари? Дойде време да си спомним какъв беше първоизточникът на всички тези закачки за птичките и пчеличките. А опциите да разменяме шеги с другари ще стават от ден на ден.

Небрежно празненство на терасата в събота да вземем за пример? Записваме се!

Да бъдем с широкополи шапки, да пием коктейли с дебели резени портокал, да се смеем, да се порадваме на слънцето, след това да го изпратим, да си създадем селфи или обща снимка на залез и... да проверим, умеем ли към момента да се забавляваме до сутринта. А в случай че не ни се вършат сходни опити – да сме по леглата още преди среднощ, удовлетворени от богатия на страсти ден.

Така си го представяме. Дори знаем кои са наложителните детайли за едно наистина топло, радостно, приятелско и еуфорично празненство. Ето ги:

Терасата



Да, не е изненадващо, че не може да има празненство на тераса без тераса. Въпреки че постоянно може да се импровизира – градина, покрив, поляна на Витоша, Панчаревското езеро, Южния парк... Но да се съсредоточим върху идеалния вид – имате просторна тераса, която може да побере най-близките ви другари, плюс най-малко две табли – една с коктейли и една с нещо свежо за ядене.

Украсата



Не организирате кръщене на престолонаследник или виенски бал, тъй че по-спокойно с украсата. Няколко балона ще свършат работа. Особено в случай че извършите дребен трик преди надуването – трябват ви единствено пакетирани бонбони от по-дребните. Сложете във всеки балон по 3 – 4 бонбона, по-късно ги надуйте. Така всяко пръсване ще носи по-скоро наслада, отколкото разочарование, тъй като ще хапнете бонбон или ще почерпите някого с него. Това е " олекотена " версия на пинятата, която идеално дава отговор на " лекото " празненство на терасата.

Музиката



При събиране на стеснен кръг другари въпросът с музиката от време на време може да е високорисков. Всеки желае да пусне това, което му е обичано или му се слуша тъкмо в този ден. Вариантите са няколко – може предварително да подготвите плейлист и да извършите уточнението, че музиката не предстои на коментар. Ако имате доверие на някого, че ще уцели усета и настроението на всички присъстващи, или имате професионален диджей/селектор в компанията, за какво не го " назначите " за събирането. Така и вие няма да имате ангажимент, а той или тя ще си направи дребна подготовка в очакване на идващото празненство зад пулта. Разбира се, остава опцията всеки да има право да си пуска нещата, които му се слушат, само че това крие голям брой опасности, знаем даже за провалени празненства след счепкване за музиката.

Коктейлите



Без тях не може! Има милиони предписания и най-различни майсторски трикове, само че за 10 – 12 души излиза много неизгодно да се плануват голям брой варианти, а и питието също е сплотяващ фактор – дано преживяването по време на вашето празненство да е еднообразно мощно (и вкусно) за всички посетители. Има едно безусловно съвършено предложение, което умерено може да се трансформира във вашия непокътнат жанр. Приятелите ви евентуално дълго ще приказват за изненадата и стила, който им оферирате. 

Време е за Johnnie Blonde



Запознайте се с Johnnie Blonde – новия ви другар от фамилията на Johnnie Walker, който идва да разчупи уиски стандартите.

Johnnie Blonde е новаторски уиски бленд, отлежал в бъчви от американски бърбън, което носи мекост и наслада. Идеята му е да бъде по-желан за новата генерация уиски потребители, които обичат свежи летни коктейли и по-меки и пивки алкохолни питиета.

Напълнете високата чаша с лед, прибавете уискито и газираната напитка. Украсете с резен портокал и ето – имате си вкусна прохлада в чаша. Може да го консумирате и чисто, несъмнено, усетът му е уравновесен, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки.

Ароматът му също е замайващ – ще усетите крем ванилия с карамелизирана захар, уравновесен с леки пиперливи нотки и мирис на свежи горски плодове. Мммм, отлично празненство!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР